Årets forestilling

Drødhøjtrolden og mosekonen skåler i mosekonebryg


Helgenæs stadsteater
er i fuld gang, med prøverne på årets forestilling – den 20. i rækken – ”Brudeskålen” som er skrevet af helboerne Sanne Telling og Aslaug Th, Rögnvaldsdottir.

”Brudeskålen” er en fortælling om de underjordiske på Helgenæs. Vi møder Ellemanden og hans kone og søn, Mosekonen og hendes to døtre, Drødhøjtrolden og Kirkenisserne. Med i historien er også et par kvikke børn, en gammel klog kone, en regnorm, en råge, et egern og to skeletter. 

Ellemandens søn, Elbert skal giftes med Mille, som er Mosekonens datter. Men nu er brudeskålen blevet væk, og uden den kan de ikke blive gift. Er det Drødhøjtrolden der har stjålet den? Det tror Ellemanden i hvert fald, og han er godt gal i skralden. Nu må alle hjælpes ad med at finde brudeskålen. Mon det vil lykkes?

”Brudeskålen” er en sjov og finurlig familieforestilling, og som altid i Helgenæs Stadsteaters forestillinger, er der masser af musik og sang. Vores dygtige trio leverer musikken og hjælper sangerne med, at finde den rigtige tone. Sanne Telling instruerer de 18 skuespillere, som er en skøn flok af børn, unge og helt voksne i alderen fra 8 til 76 år. Alle glæder sig til at præsentere forestillingen d.24. 25. og 26. november i Helgenæs forsamlingshus.

Billetter: Børn 30 kr.  Voksne 60 kr.

Bestilles på tlf. 86356863

Spilletider: d.24/11 kl. 19.00, d.25/11 kl. 11.00 og kl. 16.00, d. 26/11 kl. 14.00

Skriv et svar